Hvem er Céleste?

Hvem er Céleste?

Velkommen til Céleste, et univers hvor tidløs elegance møder moderne finesse. Men hvem står egentlig bag dette eksklusive brand?

Mit navn er Jonathan Galis, og jeg er 21 år gammel. Sammen med min mor, Adina Galis, driver vi Céleste – en drøm, der blev til virkelighed gennem hårdt arbejde, passion og en kærlighed til alt, der glimter.

Vores historie begynder med vores tidligere familievirksomhed, som specialiserede sig i guldsmykker. I 2016 drev mine forældre en anden guldsmykke virksomhed, indtil de besluttede at lukke den.

Min fascination for smykker begyndte længe før det. Siden jeg var helt lille, har jeg været betaget af det skinnende og det smukke, der er indlejret i hvert eneste stykke guld og hver eneste ædelsten.

Da jeg fyldte 20 år, stod jeg overfor en enestående mulighed: mine forældre gav mig restlageret fra deres tidligere virksomhed. Dette blev min katalysator – min chance for at skabe noget unikt, der både bevarede vores families arv og tilføjede min egen vision.

Med deres støtte og ånd som inspiration, begyndte jeg rejsen med at re-brande og forny virksomheden. Efter rigtig mange måneders forberedelse, dedikation og hårdt arbejde, åbner vi endelig dørene til Céleste.

Céleste er mere end blot en guldsmykkebutik. Det er et sted, hvor historie, håndværk og innovation smelter sammen. Vi præsenterer nøje udvalgte kollektioner, der afspejler både klassisk skønhed og moderne trends. Vores smykker er designet til at blive elsket, båret og beundret – skabt med tanke på at fastholde de mest dyrebare minder og øjeblikke i livet.

Vi inviterer dig til at udforske vores kollektioner og opdage det perfekte stykke, der taler til dit hjerte. Hvert smykke hos Céleste er en hyldest til de dyrebare minder, vi alle holder kære, og vi håber, at du vil finde noget, der bliver en del af din egen historie.

Vi ser frem til at dele vores passion for smykker med dig og hjælpe dig med at finde de perfekte stykker, der vil skinne i dit liv for altid.

Bedste hilsener,                                                                                         

Jonathan Galis, skaber af Céleste